PRIMATEK INZINERING DOOEL

          

         ПРИМАТЕК  ИНЖИНЕРИНГ ДООЕЛ

ФИРМАТА Е ОСНОВАНА 2008 ГОДИНА. СЕ ЗАНИМАВА СО
ПРОИЗВОДСТВО НА PVC - ПРОЗОРИ И ВРАТИ КОИ ГИ
ИЗРАБОТУВА ПО НАРАЧКА НА КУПУВАЧИТЕ.

СЕ НАОЃА ВО НАСЕЛENO MECTO ЈУРУМЛЕРИ ВО ПРЕДГРАДИЕТО НА                            СКОПЈЕ НА  11 км  ОДАЛЕЧЕНОСТ ОД ЦЕНТАРОТ,  ВО ОПШТИНА                              ГАЗИ БАБА КОЈА ВАЖИ ЗА ИНДУСТРИСКА НАСЕЛБА.

НА ИЗЛЕЗ ОД СКОПЈЕ - ОД МАЏАРИ ПРЕМА ПЕТРОВЕЦ - КАТЛАНОВО.

НА ВЛЕЗ  КОН СКОПЈЕ - НА ПАТАРИНА ПЕТРОВЕЦ ПО ИСКЛУЧУВАЊЕ И ВЛЕЗ КОН СКОПЈЕ ПО СТАРИОТ ПАТ.

 

title

Add your main content here - text, photos, videos, addons, whatever you want!