PRIMATEK INZINERING DOOEL

Добро дојдовте на веб страницата од фирмата                       ПРИМАТЕК ИНЖИНЕРИНГ ДООЕЛ,   Јурумлeри - Скопје, Р.Македонија

Фирмата е основана во 2008 год. со основна дејност инжинеринг, производство и монтажа на PVC - столарија.

Во нашето производство се опфатени PVC - прозори, балконски, купатилски, собни и влезни врати по желба на купувачите. Изведуваме и затвораме балкони, стaкларници и излози со PVC - столарија.

Најважната карактеристика на нашите производи се:              одлична изработка, звучна и топлинска изолација, долготрајност, едноставно одржување и пристојна цена.

Како настанува вашиот производ:                                                           - Понуда - инжинеринг                                                                               - Изработка - производство                                                                      - Вградување - монтажа на лице место

Нашите услуги опфаќаат: совет, детални премерувања, изработка, достава и вградување на конкретен производ.                                   Исто така нудиме и услуга - демонтажа на старата столарија

Почитување на зададените рокови, пристојни цени, коректен однос и квалитетен производ кој ви го нудиме, а пoзади кој стои фирмата опремена да ги задоволи вашите барања.